AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Çiftlik İlkokulu

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız  ve hissediyorsanız yeterlidir." diyen atamızın aramızdan ayrılışının 83. Yıl dönümünü saygı ve minnetle andık.

Kas

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz."                                                 Mustafa Kemal ATATÜRK

Okulumuzda yapılan törende Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılını coşkuyla kutladık.

Ekm

"Ve biz seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdik"(Enbiya suresi 107.ayet) Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimiz Muhammed Mustafa(sav)'nın dünyaya gelişini büyük bir coşku ile kutladık.

Ekm

4/A sınıfı öğrencilerimizin yaptığı bilgisayarsız kodlama etkinliği.

Ekm

3/A sınıfı öğrencilerimizin yaptığı "code.org" etkinliği.

Ekm

3/A sınıfı öğrencilerimizin yaptığı bilgisayarsız kodlama etkinliği.

Ekm

2/B sınıfı öğrencilerimizin yaptığı bilgisayarsız kodlama etkinliği.

Ekm

2/A sınıfı öğrencilerimizin yaptığı "29 Ekim" temalı kodlama etkinliği.

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimizin yaptığı "Dokun, Hisset, Hareket et" etkinliği.

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimizin yaptığı "code.org" etkinliği.

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimizin yaptığı "Eşleştirerek Kodlama" etkinliği.

İlköğretim Haftası'nı kutladık.

Kas

Okulumuza yapmış olduğu katkılarından dolayı Yakup Özdemir'e teşekkür ederiz.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İhsan KÖSEN, Doğubayazıtlı iş adamı Bışar ÇOKTİN'in yaptırdığı ve her anlamda desteğini sürdürdüğü okulumuza ziyarette bulundu.

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız  ve hissediyorsanız yeterlidir." diyen atamızın aramızdan ayrılışının 82. Yıl dönümünü saygıyla, minnetle ve kurduğu cumhuriyetin yılmaz bekçileri olacağımıza bir kez daha söz vererek andık.